Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vackerhet

Att speglas i.
Förföras av.
Förgöras av...

Fult och fördärvat att simma i.
Känner att du är bättre.
Håller dig ovanför ytan.
Drunknar inte i destruktionsgrytan.






Fri vers av Ohappa
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 22:05



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vi älskar inte människor för att de är vackra
- Det är för att vi älskar dem vi finner dem vackra!
*ryskt gammalt ordstäv*
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa