Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Adenosin

Tredje dosen.

Jag blundade.
3,2,1...
Och kände din hand mot min panna.
Hur du strök med tummen mot min handled.

Då...
Bröstkorgen imploderade, hjärtat exploderade!
Stod stilla i fem.
ANDAS, ANDAS.
Och börja slå sen.

Jag öppnade ögonen.
Men dog igen...
Drunknade i dina bruna, varma, vänliga.
Drömde att jag vaknade i dem om morgonen.
Bland vita lakan och sol genom persienn.

"Hejdå min vän"

Kvar fanns en kärleksfull ton.
Och jag rullade vidare mot nästa destination.
Nyvaken för världen.




Fri vers av Ohappa
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-02 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa