Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förr du vet

Alldeles för längesen var du hos mig
Längtan börjar växa fram trots jag vet hinder
De kommer aldrig falla samman
Axeptera och ta emot så blir det bra ska du se
Det kan fungera bara om du vågar chansa
Chansa igen på mig jag lovar det fungerar
Alla har växt




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-25 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn