Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde på dig du sa du var min vän

Vi sa förevigt kommer du ihåg min vän
Vi lovade att aldrig glömma bort varandra
Vi skulle klara av allt tillsammans och upptäcka världen
Se det stora bortom horisonten
Jag ville dela allt med dig och du sa så till mig
Du sa att ingen betydde så som jag och jag gick på det
Nu inget kan bli som förrut




Övriga genrer av vitsippebarn
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-05-25 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn