Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det handlar om

Jag är den farligaste människa du har träffat,
äter upp dig med utstrålning,
får dig att tro att allt handlar om dig,
när jag smutsar ned dig med mitt ego.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-05-25 01:33



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Ja vad handlar detta om?
hehe *skrattar åt Smultris*
Rått och me like!
2006-06-03

  Smultris
En man helt enkelt ;-)

Skitabra....

(fattas ett "t" i slutet)
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth