Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla och allt har en mening

Döda vingslag hörs inte

döda människors rop inte heller

men ändå där i tystnaden

kan jag höra något som vill höras,

och jag stryker sakta min hand i vinden

och bejakar den fantastiska känslan,

alla och allt har en mening!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-24 10:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint
2017-07-02

  marie ohlson
Så vackert skaldat
2017-06-29

    ej medlem längre
Ja allt har verkligen en vidare mening. Jag kan uppfatta den känsla du beskriver så fint.
2017-06-24

  Öknens Ros VIP
Mycket fin stämning, ett budskap om att det finns en mening med allt.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP