Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödigt värre


i kön till en offentlig toalett
bakom en överviktig man
som luktar svett
står jag med benen i kors
och försöker hålla tillbaka
en våldsam fors
för varje sekund som går
känns det som om
det passerar ett helt år

dörren öppnas
och den överviktiga mannen
smiter in
redo att tömma tarmen sin
kvar står jag och kniper
hur jag lyckats hålla
mig så länge
jag knappt själv begriper

plötsligt hörs ljudet från
någon som spolar
och handtaget trycks ner
jag behöver inte vänta mer
äntligen är det min tur
att ta mig en välförtjänt kisselur

väl där inne luktar det skit
jag slänger en tveksam blick på
sitsen som en gång varit vit
och bestämmer mig omgående
för att stå
tackar gud att jag inte
är i behov av att göra
nummer två

värre hade det varit
om jag var tjej
en tanke som plötsligt
slår mej
men jag har inte tid att stå
här och spekulera
fokus ligger i första hand
på att urinera

byxorna åker ner
och med ett ljudligt stön
får jag grepp om mitt
skrikande kön
strålen är till en början
som en högtryckstvätt
men avtar efter ett tag
till bara en skvätt

väntan blir ofta för lång
när man har en blåsa
som är trång
när jag stängt gylfen på jeansen
så pustar jag ut
det var kritiskt ett tag
men nu är lidandet slut...

















Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 02:23



Bookmark and Share


    Adonis
Hög igenkänningsfaktor ändå. Vem har inte varit med om det här. Rolig dikt med bra rim. Nästan lite pinsamt att kommentera!
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W