Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfälla ~

Dina ögon,
som med det blåa havets djup
visar åtrå,
jag faller i ett djuphavsstup.

du klär av mig,
med din blicks fång,
du tar på mig
och hör min själasång.

med varma händer,
smeker du min hud
tiden närmar sig,
för dig att blir min brud.

älska mig för alltid,
älska mig då och nu
möta döden tillsammans (?),
och leva livet med bravu.

Allt har ett slut.




Bunden vers (Rim) av Poetblod
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin, mycket fin. Tycker om den!

2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Poetblod
Poetblod