Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuphavsgrav ~

Mitt minne förtäljer mig -
- hur vi låg på klipporna
med havets saltstänk
över våra nakna kroppar

Mina händer
var kupade,
över dina
glänsande
yppiga bröst

Din mun
med tunga,
lapade Solens strålar

Vattnets kaskader -
- hav Poseidons kraft
slog mot klipphällarna
och förenade oss.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Poetblod
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-16 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetblod
Poetblod