Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envisheten ~

Mina
fingrar sladdrar
och blöder

men aldrig
har de
sladdrat eller blött
för min skull




Fri vers (Modernistisk dikt) av Poetblod
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-25 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klurig metafor
sladder :)
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Poetblod
Poetblod