Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktankens rosor ~

Rosor är vackra,
kastades i mitt ansikte.

-
Rosor blir fula,
när tanken bakom
inte är i symbios med rosorna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Poetblod
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetblod
Poetblod