Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattalkis ~

En ensam jävel,
"som ingen förtjänar".

Vid midnatt
så viskar jag,
i dunklet,
bakom en dansande
låga.

- Gott vin, äcklig penna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Poetblod
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetblod
Poetblod