Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min karta ~

Jag har en,
gyllene sol,
i ryggen.
Den värmer,
mig och min väg.

En väg,
som någon gång
slutar och försvinner.
I månens sken.

Vilken tur,
att jag är min egen
kompass.
Och att mitt,
hjärta slår.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Poetblod
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-26 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett starkt hjärta slår länge
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Poetblod
Poetblod