Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrede

det kommer en dag när solen inte vågar skina
när vinden inte vågar vina

det kommer en dag när floden inom mig
inte kan stoppas

regnet vågar inte falla
vinden slutar skvallra

havet gör inga vågor
elden tar tillbaka sina lågor

inga ord yttras
håll andan

vrede




Fri vers av JonathanS
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-06-25 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS