Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orginal 29 mars


Ett hus där du är hemsökt

Hon lämnar alla dörrar olåsta
Öppna
Ligger mynt och smycken utspridda,
kaffekoppar på golvet

Golvet knakar
Skuggor går förbi fönstren, spår i snön vid grinden
En lampa tänds i ett sommarhus.

Högt i tak, parkett
Hon ser på havet som en gammal tavla, onåbar epok
Orört tills hon flyttar på dammet
Medsvept paranoia försvinner i ensamhet
Och återvänder när husen blir kulisser, ljusen för många för starka
Människor utan ansikten

Såpa, varmt vatten
rent porslin, tomt kök
fasaden är genomskinlig
för jag vill bli vårdslös









Fri vers av Ebba AA
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA