Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad vän

Varm tid, från början till slutet
sedan röker vi i solgasset
Vännerna och du och jag

Ledsen för tårtan
orden svek när de behövdes mest
Hoppas vi ser varandra igen
alltid syster, frid och fröjd

Senare, under kvällens kvävande iver
Tystnaden spelade en fiolsträng över
Landskapet som förnimms i kullar och dalar
Ekande rop i djupt vatten från
Förlorade förmågor, trolovade till stjärnor och glitter.

Le fin.
Jag saknar dig än
min allra käraste vän.






Fri vers av Ebba AA
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-18 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA