Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-06-20


oändlighetspool

Hit it once then I quit it
Usually
Hit it twice, yeah i dont deny the good vibes
but baby you should know even though I am
not the the type to stay in touch after we touch
I can't resist to treat you like my man
for a time
love to love
to live a taste of your life
Succubus
just one night

Att jag förstår dig som ingen kan, vet du (tror du)
turist i nytt kök och du

älskar mitt schampoo, garnier
sa att mig naken på sängen var det bästa du sett
och jag känner mig speciell
jag kan inte läsa dig baby jag har bara läst allt
illusion är harmlös
ingenting speciellt
ett leende som många sett och viljat mer, behövs inga pilar, jag lägger en hand på en hand som en snara runt min hals
inget blod
massa skrik
inget speciellt, inget du inte har gjort förut
jag med
gör varandra
märker varandra
Klimax, lagt fokus på mig
fokus på mig
Wow

Vill inte förstöra en bra början
så jag lämnar det inkomplett, orört
Gröna körsbär på marken
Vad är det som gör en människa perfekt?
Luckorna du fyller i
smetar in ideal där jag ser tomma hål, kroppar utan ansikten

Ansikten utan fel
Tittar in där i ansiktet, vill inte se
någon i ögonen ovanpå mig
för intimiteten skrämmer mig.




Fri vers (Fri form) av Ebba AA
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-19 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA