Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton versioner

en vacker värld mellan lagern i staden
håller låda om bitar av portaler
en återvändande profeti
De spottar ut dig i Jalusien
glöm inte stänga av din mobil

litar du på schweizisk astro-kemi
en chans att se femton versioner av
trädet vid trappan rasslande
Tydligare än ett barndomsminne
Ska du vidare? Ska du vinna det?




Fri vers (Fri form) av Ebba AA
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-14 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA