Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nästan slut tändare

Fall tillbaka på platsen
där vi hör hemma
Hör du vrålet djupt innefrån

Främlingen i fönstret var där igår
Paren på en varm gata får mitt hjärta
att gå itu

Sjönk genom blåsande vass för att få mig själv tillbaka
Vi kan vara lyckliga nu, gatan är bara rakt fram men
Ser du

så snett det kan bli
Vår kemi är potent som lsd
Vrålet från avgrunden flög av väggarna och jag var kvar innuti ditt huvud
Med dig på sättet jag älskade dig, händer knutna mot ditt bröst, jag påminns om din galna blick, ett getingstick.
röker låtsas-inte-om medecin.
rosé med is i framför en utsikt
avsedd för drömmande.


Värmen för dina fel och specialiteter försvann
Den långa sommaren rann
bussen går en gång i timmen,  jag är fortfarande kvar.
I kleinflaskan, ett misskött etui.
Ljuset från ett öppet sovrumsfönster
böjs lustigt i glaskärlets blå kontur.

Rösten från snäckan dröjde sig i stumma stunder, ekot gick i vibrationer
En mjölktand i min hand.

Pull and push
grust un vilkt
ta ir patiesiba




Fri vers av Ebba AA
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-06 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA