Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glatta ytor

Vida vyer över tomma slätter
en planlös frihetstid blir repetitiv, som återkommande metaforer

Du håller mig fången i ett tjugofyra timmars liv
minnet är blankt och orden är utslitna
som alla mina skor förutom de obekväma
Om jag lyssnar kan jag höra det eka

kan man plantera frön i sina pappkulisser
Har aldrig kunnat förså mina växter
morfar glömde visa mig hur

glömmer bort musen i min ficka
tror den rymmer från mig snart

Ditt gråt bet mitt hjärta tills mitt hjärta blev svalt
Mina böcker är olästa och
jag är inte kvar.




Fri vers (Fri form) av Ebba AA
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA