Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hjärta är till för besvär

Det funkar inte

Att du vill att någon säger emot

Snälla gå, vad väntar du på?

Döda ditt hopp
en till gång älskling

kasta dina fula skor
Glöm det här
Arma djuret var mest till besvär




Fri vers (Fri form) av Ebba AA
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-24 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA