Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade drömmars dans

Oh du isande, nästan förtrollande besvikelse
Brustna drömmars realitet
Naggade förmultnade påbörjade projekt
Som solen går ner över ännu en dag

Oh du föruttnade besvikelse
Hålet du lämnade i min mage är evighetsväxande
Följugna hjärta som alltid längtar bortom
Sluta aldrig pumpa ut din värme
Trots unken partrask som förvillar min strävans jakt efter skönhet
Som stjäla spegelglasen i vattenpölarna
Som blåser bort allt som stod stadigt

Låt mig dansa ändå ibland påhittade blomsterängar
Hellre förljuget än icke levande




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise