Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden äntligen är mjuk



Du
himlen är cirkelbar nätter som dessa
jag tänker vända mig ur min kropp
under månens djupa tystnad
med ditt stjärnfrö i min hand
och aldrig mer vända åter






Fri vers av J-M
Läst 424 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-26 22:40



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att vända sig ur sin kropp - låter ju som en astralresa, verklig eller bara drömd (intressant metafor)
Det finns en ro, en stilla andning över texten som ger mig ro att läsa !!!
2017-11-04

  Kozo
Så vackra bilder, bitterljuva och skimrande.
2017-06-29

    Peter Söderqvist
Fin text som blandar oändligheten med ljus och mörker till en mänsklig önskan.
Fint.
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M