Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i eller vid sidan om

 

 

 

rider rädslan oss vilda

om mörker knackar på

ett kölddrag drar förbi

och lägger sig vid fötterna

en knivsudd av oro

 

öppna för det okända öga mot öga

eller vända tillbaka till en stillsam vrå

frågar jag mig

liksom i förbigående

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 12:53



Bookmark and Share


  Syrran77
Tänkvärt
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg