Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsamt

Hon var en kossa
en riktig kviga
Hon tillhörde societetens liga

Hon bar alltid rätt kläder
Hon var ytlig
och pratade bara väder

Hon var chick
och fettsugen
Hon läste allt
som hände knugen

Hon var ett skal
med make up i \"facet\"
Hon bodde bra
i det bästa \"placet\"

Så en dag träffade hon han

Han som hennes hjärta fann
Han som hennes pengar vann
Han som tog allt och sprang

Säg vad fanns där att ta
Han hade inget val
Hon bar ju bara ett skal

Där gick hon på en beta
Denna kossa som
andra brukade reta

Nu fick hon egen
medicin smaka
Hon vill fortfarande
att han ska komma tillbaka

För han kom med livet lust
och tårar
Och hon fick äntligen känna något
även om det bara sårar

Denna kviga av klass
får nu torka sitt arsle
på dass

Pinsamt kan man säga då
Pinsamt är när barn sprängs
i bitar på minfält
Livet är väldigt svårt att förstå





Fri vers av Spirit
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-05-25 13:44



Bookmark and Share


  mb74
bra skrivet,bra flyt i texten;))
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit