Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TI


krigsgudens dag Tisdag Tyr

Gått ifrån mitt förstånd, tappar all kontroll, bearbetar mitt stånd,
Det kommer nog en nästa rond, en annan gång,
Blir känslomässigt förankrad till en sång,
Vägen har varit lång, när man ställer sig på en perrong som går mot andra sidan, Försöker att beskriva men det är som att kliva på en mina,
Dagarna är räknade, såren blir uppfläkta mäkta med det äkta,
Om jag felat får ni ursäkta för det suspekta, lögner blir läkta,
Vad som vore det perfekta,
Om alla blejza med rökande vindar som fläktar,
Fäktar i mitt inre pendlar mellan en himmel och ett helvete,
Faller för betet, försöker komma på knepet,
Sveper snart kallt elixir, dom och det som inkräktar på mitt själsliga revir,
Alltid nått som går med en bredvid, man säger vila i frid,
Vem vet om anden inte hamnade i strid,
Drick silvervatten och rök weed,
Måste slåss mot en energi med rätt perspektiv,
Gjort sig van vid för mycket skit,
En galning som fått nos på en aning,
Kommer med en uppmaning, en varning,
En vanlig dag går mot sitt slut, sitta chilla rulla en strut,
Sägs att det var bättre förut, nu för tiden vill man knappt gå ut,
Vill att tvivelaktiga domar tar slut, att sanningen skall få komma ut,
Livet ter sig inte häller så mjukt, sjukt att inte alla fina idéer tillämpas,
Man stämplas som ohyra för att man hade dyra vanor,
Svär vevade med en kärleksflagga i fanan, ödet banan stigen,
Dyrkande av pengar genererar krigen,
Tar en snabb titt över alla minnen, stannar i nuet och allt försvinner,
Men blodstårarna rinner för är inne i all tragedi,
Kan inte ta det att dom tror att dom vinner aldrig,
En själ som brinner fattigt, man har inte fått sagt sitt,
Får det på svart och vitt, titt som det blitt,
Om din blick sade jag bryr mig inte shit, valet är av vikt,
Mäktiga personer kanske förslavar oss på sikt,
När man måste börja försvara sitt, när karma bits,
När hela Sverige försatt sig i en sitts som blir trist,
Mist det sanna objektivet kvarlämnad i en massa tvivel,
När en drake stiger till väders, vänder sig våra förfäder i sina gravar?
Man kan inte hava en blind tro,
Det är yttre omständigheter och substanser som ger en ro




Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-06-27 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren