Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri biljett till hållplats

 

I museumet ansikten vridna 

 

jaget andan håller. Magen in. 

 

Katastrofen i tygets tyngd tyngden 

tar oss. Katastroftankar i ovisshetens 

ljudfil hon ber samhället i strok på knä 

 

om regn att strila över växter som 

kroppar på rad i led trampar i. Ett 

blött barnöga faller stillsamt på mosssen

stryker kind nedböjd. Mödrar. Mödrar. 

 

Ansikten flera och ett av dem i ett stelnat 

skrik efter dem. Modern. På tå med ansiktet 

vänt mot drömmar. 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-28 23:22



Bookmark and Share


    Bärkraft
Vackert väcker tankar

2017-07-05

  cilax VIP
fint
2017-07-02

  Gunnar Hilén VIP
ok då väljer jag "katastroftankar i ovisshetens ljudfil".....du kan du !!!
2017-06-29

  ULJO
På tå med ansiktet vänt mot drömmar. Bra

2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP