Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en vidsträckt väg

Jag
är en
vidsträckt
väg

Floden
som
bryter
bergen

Med
en
ström
av
trötta
resenärer




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-29 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
flodvägen klurigt fin!!
Tröttheten har sin ände
ljuset blinkar där
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn