Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, somna inte om

Snälla, somna inte om
Sängen är för stor
För att jag skall ligga ensam
Över ett slagfält
Av sömnlösa nätter

Snälla, somna inte om
Mörkret väger tyngre
När natten åldras
Mer och mer




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 09:36



Bookmark and Share


  Ananas
Kan relatera.
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn