Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen - Tacksamhet!


Nära naturen, det är lugnt och stilla
Två hundar ligger tätt intill mig
Tankarna får flöda fritt
Men de stannar alltid vid Dig
Du som lagt nya färger i min palett
Tacksamhet är det ord som får sammanfatta denna dag!




Fri vers av Chinor VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-02 12:17



Bookmark and Share


  Natten24
Jättevackert...
2017-07-20

    ej medlem längre
Tacksamhet är något fint som man ofta glömmer bort! Det är så lätt att ta allt för givet! Allt är en gåva att vara tacksam för!
Fin text!
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP