Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Skymning Blå (A.Ekenberg)


Tiden

Förfallet passerar
igenom tiden

Försvinner i nuet


Copyright SkymningBlå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-02 23:55



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Häftig bild! :)
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP