Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensilaget...

- Du talar om bal, ej klädd så...
Det ser ut som du till jobb ska gå...
- Ja här gäller bal
annars en miss total...
Vallväxt in, om inte, kaos då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2017-07-03 13:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tung viktare i Sal...
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt