Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mr


mellan raderna

Sitter som förhäxad
Förvirringen skall visst växa
Kommer en nästa läxa
försöker få det textat
det hela är väldigt invecklat
havets brus i en snäcka

Kunskaper man borde räckas
det gäckas dessa fräcka drag
gjort mig till en själslig slav
demonterar ens verkliga jag
inuti sker ett spirituellt slag

Sysslat med detta i ett bra tag
överlag så är sinnet svagt
det känns liksom kvavt
vart skall man sig vända
solenstrålar kommer blända

Dom skall skända en ihjäl
Ingen dygd gjord på en färd
snärjd denna påtagliga fejd
ber om förlåt till frejj
magiska entiteter finns i jo för sig

Varelser som siktar på mig
mycket är inte okey
vet inte hur jag understår säg
varenda grej som är vacker
håren reser sig i manken
kretsar kring media och banken

Stanken av ett förräderi
besitter inte sant kvitter
bitter strör jag ut glitter




Fri vers av viskaren
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-04 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren