Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På fjället

Fria vidder
Inget hindrar tanken
Bara horisonten ramar in
Himlarnas storhet




Fri vers av Mia Popiana
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-04 15:32



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Så bedrägligt lättillgänglig dikt. Du lyckas uttrycka så mycket med så få ord. Både storhet, djup och andlig dimension. Tack!

2018-07-15

  Lars Hedlin
Helt underbart :)
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana