Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen....

En man berättade om Frej
som hade mött en rak ärlig tjej...
Som sagt vill ha en man
som är så SERIÖS minsann
att han stannar HELA NATTEN hos mig...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 06:48



Bookmark and Share


  ULJO
Undrar vad han har i kikaren då?
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt