Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rummets diagonal

 

upptäcker dina ögon

i ett avlägset skrymsle

av långhusets dunkla sal

vid skymten av blickens låga

upphör all rörelse

enda kvarvarande du och jag

våra andetag

från varsitt hörn

 

utanför tidens vindöga

lyfter från gallret

en ensamhetens gråsparv

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-05 23:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fördelen med att teaterviska beundrande (här inne), är att tanken hörs över stora delar av salongen...
2017-07-07

  i af apa
rent och vackert!
2017-07-06

  Goraxy 89 Orion VIP
En ickesentimental betraktelse av jagets kluvenhet i tiden (Vet inte om jag kunde säga det begripligare?) Men här fanns något som fångade mitt intresse !

Gillar !!!
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg