Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läran om att förstå...

Du svär och du bannar, hur kan det va så svårt!?
Att förstå sig på kvinnor, livet är för hårt.
De borde komma med tillhörande manual.
Så jag fick slippa, alla helvetes kval.

Nu, min älskade vän, ska Du få höra.
Hur enkelt det är, och vad du kan göra.
När hon talar, lyssna noga och memorera.
På hennes ord, kan du prenumerera.


Om du nu är riktigt klok...
Blir detta din bästa instruktionsbok.

 




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-06 12:21



Bookmark and Share


  Chinor VIP
Du har rätt Larz, ibland förväntas andra vara tankeläsare. Men jag erfar ofta att jag sagt, men att det liksom inte uppmärksammats, vilket är tråkigt. Mina ord, är verkligen en instruktionsbok till hur jag fungerar.. inte svårt alls, om man lyssnar. :-)
2017-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Ofta handlar det om det som INTE sägs och det är därför det är så svårt för oss att förstå.
Ifrågasätter man stämplas man som misogyn.
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP