Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket...

Finns så mycket att se...
Är så tacksam att jag möjligheten har fått...
För det enda som kan stoppa mig, är mitt eget tvivel..
Så att övervinna den är målet med mitt eviga sökande..
Alla möten i olika sittuationer ibland den kan då uppstå..
Det är en del av livets krydda likaså bekräftelsen av mig som lämnar sina spår....
Att bli sedd kliva fram visa mitt vackra jag...
Mitt syfte är att berika och älska vilkorslöst den som förtjänar det...
Viktigast av allt älska sig själv för att kunna älska...
Som min vän....min vägvisare på vägen.
Den vän jag är som håller dig kär....
I all sin enkelhet är det vackraste av allt....
Din siluett och mitt andetag i skuggan av oss..
Tiden är den som blir vår följeslagare,fånga stunden spara minnena...
Fylla på dem med allt som gör livet värt att leva...
Resten dålig energi att lära sig att ej lagra dessa, se och sen låta dem passera då de endast tar upp den dyrbara tiden och platsen...
Som det viktiga ska fyllas med...
Höga tankar, djupa dalar livets fram och baksida....


Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden