Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Blåmärken..

i själen,

Skavsår..

i hjärtat,

Rakblad..

i tanken,

Bortpillade sårskorpor..

blöder igen.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-05-25 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP