Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bland skärvor av minnen


stjärnor

jag önskar
jag hade
en kopp
fylld med
stjärnor

som minne

jag skulle
titta ner
i min kopp
varenda gång
jag kände mig
sorgsen

för att minnas
alla nätter
du och jag
satt under
en nattsvart
himmel

pekandes
på alla stjärnor
på alla konstellationer
tillsammans

en kopp
fylld med
stjärnor

varenda en
för att
minnas
dig


varje gång
jag känner sorgen
av att du
ej finns kvar

vid varje
sorgset andetag
tittar jag
i min kopp

och minns

- för då är du hos mig,
du finns kvar
i mina minnen,
min egen älskade
stjärna




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-07 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert..
2017-08-10

  Natten24
så vacker text.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP