Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa som var, finns kvar!

Musik, en livs levande
tidsmaskin som för en
tillbaka till tider som
ingen annan kan...

Bara man hört några få toner
med en låt från förr
då stängs direkt dagens dörr
och man är tillbaka i det
som en gång var och i en drog...

Och stämningen i en tar
och man njuter fullt ut!
Och lyckan är om man
efter detta får mer begär
bara spela om här!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-10 11:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texter kan vara så olika, en del säger saker som kloka, ja eller kanske ett nej, oavsett det avses som kille eller tjej, rum i ens själ att som boka.
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt