Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg fullmånen

 


Såg fullmånen 
mitt i natten
bakom molnslöjor


Funderade
för första gången på länge
över min innersta känsla


Hur ser den ut
Går den att beskriva
utan att nämna ordet lycklig




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-11 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert formulerade ord av ödmjuk glädje över Livet.
2017-07-12

  aol
Verkligen bra där Fredrik just så som jag kunde ha tänkt själv.
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP