Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda



En diagnos en person fått
i skolan det ej in gått.

Många tror de är dumma
eller rent av skumma.

Dessa är bra att skylla på
så tokigt kan det faktiskt gå.

De inte sämre är
för en diagnos de bär.

Många begåvade är
någon kanske av dessa något lär.

På raster de ensamma fick vara
resten av klassen var i en stor skara.

De inte vara med fick
alla svarade stick.

Varken hos lärare eller elever förståelse fanns
de gav inte den svage en enda chans.





Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-11 18:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var någon som sa; "Vad är normalt, när alla är unika?" Vi behöver bli bättre på att ta vara på det varje människa har i sig...en mycket tänkvärd text...
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning