Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir lovad besök, som aldrig dyker upp


Ensamhet

Skulle vilja ge bort en gåva
till er som saker bort lova

Någon väntar på besök
sitter ensam i sitt kök

Har mycket erfarenhet
i känslan av ensamhet

sms är en billig vara
lovar att jag ska svara

24/6 2020




Fri vers av Ingemies. Blandning
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-16 13:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog många som sitter ensamma nu i dessa tider...håller med dig om det du skriver...man får sig en tankeställare...
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning