Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste inte tycka om alla djur


Små kryp

Man måste inte tycka om alla djur
en del kan ge glädje eller tur

När man liten var
på gråsuggor man i handen bar

En mygga som ivrigt inar
sedan ser man hur retfullt den flinar

Myggan baktankar har
den biter och lämnar en kliande rodnad kvar

Spindeln kommer i rasande fart
vinner maratonloppet helt klart

9/6 2020




Fri vers av Ingemies. Blandning
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-16 13:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk på alla sniglar också, som äter av det man har i trädgården...dem vill man inte heller ha...fint skrivet...
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning