Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet

När dagen känns mörk och grå
man skulle behöva vänlighet få

Små ord kan under göra
blir glad då man vänlighet får höra

Man behöver ej med vänlighet snåla
många ögon kommer säkert att stråla

Det kostar inget att vänlighet ge
man kan få en och annan att le

24/5 2020




Fri vers av Ingemies. Blandning
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-20 09:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag ler när jag läser dina fina ord...så viktigt och så enkelt...mycket bra...
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning