Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30/3 2020


Sno och brådis

Ibland är man full av energi
sedan, kan man va arg som ett bi.

Man stressar och far runt
detta, är inte så sunt.

Dagarna går i full fart och fläng
snart är det dags, att gå till sin säng.

Då man äntligen kommit i bingen
funderar, man på alle de tingen.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-03 08:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så skönt det är att bara finnas till och ha det skönt i lugn och ro...man får nog ta sig den tiden...
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning