Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten skrevs 30/3 2020


Corona virus

I dessa corona tider
många blir sjuka och lider

Man händerna tvätta ska
flera gånger varje da

Minst 20 sekunder bör det bli
annars kan man få tji

Man bör va stark, och tapper
då man bär hem, allt toapapper

Mycket mat man hem köper
bort från affären, snabbt man löper




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-02 17:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas på bättre tider...
2020-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Tjat.
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning