Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sålla vänner

Många vänner har man kär
av varandra, man lätt lär.

En del skrävlar och skryter
enkelt man, dessa ut byter.

Man bör kunna ge och ta
så önskar man, att det skulle va.

En vän sviker stup i ett
har varken, förnuft eller vett.


16/3 2020




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-16 16:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Man bör kunna ge och ta"...ja, det är så sant...det är så det bör va´...bra skrivet...
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning