Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En 95 årig man

En äldre man jag ibland besöker
han varken dricker eller röker.

Han pratar om gamla tider
jag lyssnar av intresse och iver.

Mannen jobbat på olika fartyg
där förekom ett och annat sattyg.

Han berättar om saker han sett
och vad detta honom har gett.

Då och då jag honom ringer
inväntar, så han svara hinner.

Blir Glad då han hör vem som på tråden är
många vänner han har och håller kär.

Hans fru ej längre finns på jorden kvar
men en dotter han har som är snäll och rar. 13 mars 2020




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-14 10:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så mycket man kan få höra av de äldre...trevligt för båda med en sådan vänskap...
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning